Η Εταιρεία

Η PROGUARD Security με έδρα την Καλαμαριά Θεσσαλονίκης δραστηριοποιείται από το 1997 στο χώρο των συστημάτων συναγερμού και από το 2002 και στον τομέα των ολοκληρωμένων συστημάτων (alarm – cctv – access control) και υπηρεσιών ασφαλείας σε ολόκληρη την Ελληνική επικράτεια. Στον ευαίσθητο αυτό τομέα, έχει καταξιωθεί έχοντας ως όπλα την αξιοπιστία, την υπευθυνότητα και την πολυετή πείρα της, σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία και το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης και κατάρτισης των στελεχών της. Από το 2005 η παρουσία της είναι έντονη και στην πρωτεύουσα με πληθώρα εγκαταστάσεων συστημάτων ασφαλείας σε εμπορικά καταστήματα και οικίες στο Παλαιό Φάληρο, Γλυφάδα, Κολωνάκι, Πετρούπολη, Ταύρο, Άγιο Στέφανο, Άλιμο, Πεντέλη, Χολαργό, Νέα Σμύρνη κ.αλ. αλλά και στη Λεμμεσό της Κύπρου. Από το 2014 η Proguard ξεκίνησε να βάζει το δικό της λιθαράκι στην εξαγωγική προσπάθεια της Ελλάδας, με εξαγωγές προϊόντων αλλά και υπηρεσιών υψηλής τεχνολογίας στην Ευρώπη με στρατηγικούς πελάτες στη Γερμανία. Από το 2016 η εξαγωγή των γνώσεων και υπηρεσιών της Proguard Security κατέκτησε και τις ΗΠΑ (Miami FL, Phoenix AZ).

Η PROGUARD Security διαθέτει υπερσύγχρονο ηλεκτρονικό εξοπλισμό που αναβαθμίζεται συνεχώς με στόχο την άρτια και άριστη κάλυψη των πελατών της.

Η υποδειγματική οργάνωση και υποδομή της προσφέρει υπηρεσίες ασφαλείας υψηλής ποιότητας, το δε ανθρώπινο δυναμικό της επιλέγεται πάντοτε βάσει αυστηρότατων κριτηρίων και είναι ειδικά αδειοδοτημένο από το κράτος. Οι γενικές και εξειδικευμένες γνώσεις, η εμπειρία, η ανάπτυξη πρωτοβουλίας, η αίσθηση ευθύνης, η συνέπεια , ο αδαμάντινος χαρακτήρας και το ήθος είναι τα βασικά κριτήρια επιλογής των στελεχών, ώστε να επιτυγχάνεται απρόσκοπτα ο τελικός σκοπός που είναι η παροχή υπηρεσιών ασφαλείας ανωτάτου επιπέδου.

Η Proguard Electronics εξιδικεύεται σε ειδικές εφαρμογές οπτικών ινών (fiber optics), σε εφαρμογές μετάδοσης εικόνας μέσω δικτύων οπτικών ινών, ADSL, GPRS-3G-4G όπως και σε αυτοματισμούς μέσω internet αλλά και απλών τηλεφωνικών γραμμών PSTN

Ολοκληρωμένες λύσεις διασύνδεσης και ασύρματων δικτύων wifi, δημιουργία τοπικών αλλά και εικονικών δικτύων (vpn), ασυρματικές ζεύξεις δεδομένων μεγάλων αποστάσεων.

Η εταιρεία αναλαμβάνει τη συντήρηση και αναβάθμισή των συστημάτων ασφαλείας ώστε να λειτουργούν αποτελεσματικά. Αυτό αποτελεί την καλύτερη εγγύηση για την ασφάλεια και την προστασία των πελατών μας.

Η παρακολούθηση αλλά και συμμετοχή επί σειρά ετών σε κλαδικές εκθέσεις του εξωτερικού φέρνει την Proguard Security ένα βήμα μπροστά στην καινοτομία με τελικό κερδισμένο τον καταναλωτή.

security essen

isaf 2014     IMG00069-20110924-1240    Proguard-Offices