Τα νέα μας

Υλοποίηση έργου παροχής internet υψηλών ταχυτήτων με μεγάλη χωρητικότητα στο beach bar CAVO NISSOS στη Ν. Ηράκλεια Χαλκιδικής. Υλοποιήσαμε το έργο με τα κορυφαία προϊόντα της Mikrotic & της Ubiquity με τεχνολογία Unify Mesh. Μικροκυματική ζεύξη με ζεύγος airMAX LiteBeam M5 23dBi, 5GHz στα 50 Mbps και αναμετάδοση με ζεύγος UniFi UAP AC Mesh Pro μέσο dhcp server στο Mikrotik RB760 για την απρόσκοπτη κάλυψη της παραλίας! Πλέον οι λουόμενοι στη χαλάρωσή τους στις ξαπλώστρες απολαμβάνουν δωρεάν internet υψηλών ταχυτήτων!

 

Υλοποίηση ομαδικών δορυφορικών συστημάτων λήψης σε πολυτελή συγκρότημα εξοχικών κατοικιών στη Σιθωνία. Λήψη Sirius – Hotbird – Astra με lnb Amico και Headend Fraccaro D-Matrix-4S σε 4 mux VHF DVB Full HD με χρήση κατόπτρου offset 1.2 Triax αλουμινίου.

Τις πρώτες μέρες του Απρίλη του 2018 υλοποιήθηκε το έργο τοποθέτησης σύνδεσης και μετάδοσης μέσω δικτύου οπτικών ινών κλειστών κυκλωμάτων τηλεόρασης σε στρατηγικές εγκαταστάσεις και κτίρια του Δήμου Καλαμαριάς. Για την ασφάλεια των πολιτών και των εγκαταστάσεων του Κολυμβητηρίου, του Δημαρχείου και του νέου πολυλειτουργικού κτιρίου στον Άγιο Ιωάννη, τοποθετήθηκαν κάμερες high definition 1280X1024 2.4 MP με πρωτόκολλο TVI της TVT και IP με πρωτόκολλο ONVIF. Η μετάδοση γίνεται μέσω μονότροπης οπτικής ίνας με πομποδέκτες ψηφιακών πρωτοκόλλων TVI/AHD/CVI/CVBS. Η διαχείρηση και καταγραφή τους γίνεται σε 24ωρη βάση μέσω του XVR 2032 32 καναλιών εικόνας full HD TVI/AHD/CVI/CVBS/IP ONVIF.

 

Η Proguard Security παρακολουθεί διαρκώς τις τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα της ασφάλειας με διαρκεί παρουσία σε κλαδικές εκθέσεις της Ελλάδας και του εξωτερικού και ενεργό συμμετοχή σε τεχνικά σεμινάρια. Τελευταία συμμετοχή στο τεχνικό σεμινάριο της HikVision πρωτοπόρας εταιρείας στην ασφάλεια με καινοτόμες ιδέες.

 

Η Proguard Security Systems & Services αρωγός σε κάθε υγιή αθλητική προσπάθεια! Η Academica FC Αίολος στις ομάδες που στηρίζει η Proguard!

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η Proguard Security βρέθηκε στην Κωνσταντινούπολη στα πλαίσια της διεθνούς έκθεσης συστημάτων ασφαλείας ISAF (INTERNATIONAL SAFE & FIRE) στο εκθεσιακό κέντρο IFM (Istanbul Fuar Merkez). Παρακολουθήσαμε και ενημερωθήκαμε για τις νέες τάσεις της αγοράς διεθνώς τόσο στον τομέα της ηλεκτρονικής ασφάλειας όσο και στη φυσική ασφάλεια προσώπων και εγκαταστάσεων με καινοτόμες ιδέες στον τομέα της δημόσιας ασφάλειας εξωτερικών χώρων. Μαζί μας από την Ελλάδα και η ΑΣΤΗΡ Security και η Euroguard Security.

Στα μέσα του Απρίλη ολοκληρώθηκε ένα πολύ σημαντικό έργο για την ασφάλεια και προστασία των πολιτών και της περιοχής, στο παραλιακό μέτωπο της Αρετσούς. Η εγκατάσταση κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης από τον Ναυτικό Όμιλο Καλαμαριάς μέχρι τη μαρίνα της Αρετσούς είναι γεγονός, βοηθόντας το προσωπικό ασφαλείας και τις αρμόδιες αρχές στο έργο τους.

DHMOS-KALAMARIAS-CCTV-PARALIA-DETEK

Τις πρώτες μέρες του 2016 ολοκληρώθηκε ένα πολύ σημαντικό έργο για τη δημόσια ασφάλεια και προστασία των κτιριριακών εγκαταστάσεων του Δήμου Καλαμαριάς. Η διασύνδεση των κλειστών κυκλωμάτων τηλεόρασης στις κτιριακές εγκαταστάσεις του Δήμου Καλαμαριάς είναι γεγονός, επιτρέποντας την αδιάλυπτη παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο (real time) μέσο δικτύου οπτικών ινών στους φύλακες. Έτσι εξασφαλίζεται η άμεση ανταπόκριση των υπηρεσιών ασφαλείας σε καταστάσης ανάγκης.

DHMOS-KALAMARIAS-CCTV

Από τις αρχές του Φλεβάρη τέθηκε σε ισχύ ένα ακόμη μέσο πληρωμών ηλεκτρονικά, τόσο για τις υπηρεσίες όσο και για τα προϊόντα της Proguard Security. Η εταιρεία μας σε συνεργασία με τη Viva Payments θέτει σε ισχύ mobile pos για την εξυπηρέτησή σας στο δικό σας χώρο για να μη χάνετε χρόνο και μετρητά. Εύκολες και ασφαλείς πληρωμές και σε άτοκες δόσεις. Δεκτές όλες οι χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες. Πληρωμές συνδρομών στις υπηρεσίες Proguard γίνονται πλέον και ηλεκτρονικά μέσα από την ιστοσελίδα proguard.gr

PROGUARD-VIVA

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΤΩ ΣΧΟΛΑΡΙΟΥ ποδόσφαιρο & ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ volley! Οι ομάδες της Proguard! Δυναμικές ομάδες τροπαιούχοι με χορηγό τα δυναμικά συστήματα & υπηρεσίες PROGUARD!

proguard-team

Και το 2016 μας βρήκε με νέες παραλαβές σε επώνυμα και αξιόπιστα συστήματα ασφαλείας.
Παραλάβαμε πίνακες Paradox – DSC και όλη τη σειρά των πληκτρολογίων τους. Ανιχνευτές εσωτερικού και εξωτερικού χώρου της DSC και μεγάλη γκάμα των προϊόντων CCTV της HIKVISION

rafia

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η αναβάθμιση του προγράμματος διαχείρισης σημάτων συναγερμού ΚΕΡΒΕΡΟΣ της Terracom-Soft One για τη γρηγορότερη και αποτελεσματικότερη διαχείριση καταστάσεων ανάγκης.

kentro-proguard